Marlons Måleri verksamma i hela stor Stockholm med fokus på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm & Solna

Tveka inte att kontakta oss på Marlons Måleri & design, vi har utfört många arbeten i områdena Östermalm, Kungsholmen, Södermalm och Solna. På reco.se kan ni hitta många recensioner från våra utförda måleriarbeten. På reco.se har vi 4,9 av 5 poäng och har blivit utdelade ”REKOMMENDERAT FÖRETAG reco.se” mycket tacka vara våra kunder i områdena Östermalm, Kungsholmen, Södermalm och Solna som är flitigt recenserar på reco.se. När ni har någon idé eller någon dröm ni vill förverkliga tveka inte att höra av er till oss. Vi bjuder alltid på en kostnadsfri konsultation helt utan förpliktelser så tveka inte kontakta någon av våra målare för att boka in det först mötet. Vi arbetar med ett stort fokus på miljön därför använder vi färger från Nordsjö, Alcro, Colorama och Caparol dessa färger är av högsta kvalité och även miljövänliga. Vi ser ingen anledning att kompromissa mellan kvalité och miljö för dessa alternativ uppfyller båda. Våra målare är ytterst bekanta med produkterna vilket är viktigt att målarna är för att arbetet ska bli utfört på bästa möjliga sätt.

Vi målar både innanför tillarna samt utanför tullarna såsom i Solna

Anledningen till att vi använder dessa kvalitativa miljö färger är för att vi har märkt att efterfrågan på miljöprodukter har ökat inte enbart i ÖstermalmKungsholmen, Södermalm och Solna utan i hela Stockholm. Där av lägger vi stor vikt på miljön utan att kompromissa på kvalitet. Ett måleriarbete är inte fullfört förens ni som kund är nöjda till hundra procent. Befinner ni er inom områdena Östermalm, Kungsholmen, Södermalm och Solna och kontaktar oss kan ni förvänta er ett svar inom 24 timmar. När ett måleriarbete ska utföras skickar vi ut en målare som är projektledare, som kommer ut till er för att gå igenom alla detaljer kring era idéer och drömmar. Vi gör alltid en förbesiktning för att undersöka väggar och tak samt den omkringliggande miljön. Dessa steg måste utföras för att arbetsprocessen ska bli lyckad. Projektledarens största fokus är att förmedla er önskan till dom andra målaren så resultaten speglar er önskan. Vi hanterar hantverket måleri med goda referenser i bagaget.

Marlons_Maeri_original_web

Marlons Måleri verksamma hela Stockholm med fokus - Östermalm, Kungsholmen, Södermalm & Solna

När uppdraget är klart sker en slutbesiktning tillsammans med er kunder för att säkerställa att resultatet är enligt er grund önskan. Ett uppdrag är aldrig klart förens ni som kunder anser uppdraget vara klart. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder, så vårt uppdrag är aldrig klart om ni inte anser arbetet helt lyckat. Ett lyckat projekt är ett resultat som håller i flera år och som känns nymålat i flera år. Är ni osäkra med färgval hjälper vi till med val av färgkulörer. Så tveka inte att höra av er till oss, vi åtar oss alla arbeten från stora till små. Våra erfarenheter från stora till små arbeten är lika stora och vi tar emot alla arbeten oberoende av storlek med öppna armar. Alla med ett behov av en målare ska vi se till att tillgodo se en målare med en lång erfarenhet. Vi ser fram emot att komma på besök hos er och bjuda er på ett kostnadsfritt första besök.

"Marlons Måleri jobbar passionerat med sitt hantverk tills uppdragsgivarens mål och vision gått i hamn"