Marlons Måleri - Ett gäng kreativa & passionerade hantverkare

Marlons Måleri & design är en målerifirma som är verksam inom Stockholmsområdet med målare som har lång erfarenhet inom måleriyrket. Alla våra målare är certifierade så ni som kund kan alltid känna er säkra med att när vi utför ett arbete är kvalitet vår högsta prioritet. Vi ställer inte bara höga krav på våra målare men även högra krav på de produkter vi använder. Därför använder vi färger från leverantörer som levererar färger av högsta kvalitet med miljön i fokus. De märken vi använder så som Alcro, Colorama, Caparol och Nordsjö är högst representativa inom måleribranschen. Vi tycker också att det är viktigt för en målerifirma att köra med ett transparant arbetssätt. Därför bjuder vi alltid våra kunder på ett gratis första besök. Så att vi tillsammans kan gå igenom det måleri uppdraget ni vill ha utfört. Detta steg är ett viktigt steg i arbetsprocessen eftersom det är i det här steget ni får möjlighet till att beskriva hur ni vill ha det.

 

Vi engagerar oss i alla sorters uppdrag litet som stort

Om ni vill boka in så är det första besöket gratis för kunder inom Stockholm. Kontakta oss via telefon alternativt via frågeformuläret. Vi svarar på alla inom 24 timmar. Efter besöket ger vi alltid en offert med fast pris så att ni som kund kan känna er säkra med att inga oväntade kostnader dyker upp längs arbetets gång. Många målerifirmor kör inte med raka rör och då finns möjligheten till att oväntade kostnader dyker upp, men får oss är det extremt viktigt att köra med raka rör. Vårt mål är att ni som kund, efter arbetet ska kunna rekommendera oss till era nära och kära när dom är i behov av en målare. Att komma i kontakt med en målerifirma i Stockholm och få jobbet gjort ska gå snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Efter vi har utfört ett måleri uppdrag brukar vi uppmana våra kunder att lämna ett ärligt odömde om oss som målerifirma. Be dem berätta vad dom tyckte om våra målare som utförde arbetet samt om dom skulle kunna tänka sig att rekommendera oss till andra.

Marlons_Maeri_original_web

En bra hantverkare kan alltid lita på att djungeltrumman gör sitt

Det har resulterat i att vi har fått 4,9/5 poäng på reco.se vilket vi är ytterst stolta över. För oss är det en kvalitetsstämpel på att vi har hittat ett arbetssätt som fungerar och kunderna känner sig nöjda.
Så går du i tankarna på att anlita en målerifirma, tveka inte att kontakta oss via formuläret se nedan. Vi anser inte att det finns för små arbeten eller för stora arbeten. Vi åtar oss alla arbeten och hjälper mer en gärna alla kunder med det dom önskas få hjälp med. Några exempel på arbeten vi har hjälpt kunder med är tapetsering, måla väggar, dekorationsarbeten och renovering. Vi har även gått in på detaljnivå med vår hjälp där kunder fått den hjälp som efterfrågas. Det kan tillexempel vara val av rätt tapeter till sovrummet, hjälp med rätt val av färgkulörer. Våra kunder har vart allt från kommuner, privatpersoner, föreningar samt företag. Vi värderar alla kunder lika högt. Tveka inta att höra av dig till oss om du behöver hjälp i Stockholmsområdet.

"Marlons Måleri jobbar passionerat med sitt hantverk tills uppdragsgivarens mål och vision gått i hamn"